Forside Mat & Oppskrifter Trening Slanking & Blogg Ukesrapporter 2012 Ukesrapporter 2011 Min Metode

Kategori: Nokadietten

Min metode for å gå ned i vekt!

Publisert: 18.04.2011 @ 17:09 Kategori: Nokadietten Kommentarer: 20

Min metode for å gå ned i vekt består av lavkalori slankemat og trening, enkelt og greit.

Mat: Jeg spiser mellom 1100-1400 kcal om dagen +/-. Jeg spiser magre og mange måltider og bruker Noka Dietten som måltidserstattere. Er i utgangspungtet en Grete Roede fan og følger disse prinsippene. Hvitt mel og brødvarer spiser jeg også minimaalt av.
 
Jeg har en lang slankehistorie, og gått mye opp og ned i vekt, men de siste åra har jeg ligget ganske høyt og etter at jeg fikk kontorjobb gikk jeg opp til hele 98,8kg ganske kjapt. Begynte i miden av januar 2011 på 96,6kg (176cm høy og en BMI på kraftig overvekt) Er en overspiser, og prøver å ha et litt mindre stressa forhold til mat - selvom jeg er på slankern. Derfor har jeg ingen fast regel på hva jeg skal spise når, sånt blir jeg bare lei av.. men jeg sørger alltid for å ha et lettere måltid for hånden. Jeg HATER å være sulten. Who dosn't? 
 
Jeg er et supersosialt menneske og er veldig mye ute og farter i helgene, og det blir gjerne en fest eller to i helgene - men selvom alkohol inneholder masse kalorier bestemte jeg meg for å ikke slutte helt å leve livet jeg lever i dag. På den måten klarer jeg å fullføre. Men jeg er nøye på at det er hvitvin/sjampis (som inneholder minst kalorier) og ev. at drinkene jeg kjøper er med lettbrus. Øl er no-no, men sprekker vel på en øl iblandt og. WOPSII! Vekta viser jo at det går ann å slanke seg og ta seg en fest alikevel! Så jeg har lov å drikke alkohol. 

Det jeg ikke har lov til er å spise sukker og mat med høyt fettprosent. Det skjer det og, men det er skjelden! 
Slik får jeg det til å fungere for meg egentlig - enkelt og greit. Det gjelder å finne en metode man kan leve med! :) 

Trening:
 Jeg trener min. 3 ganger i uka. Ukene er litt varierte, men prøver å få til ca. 60-70% kondisjon & 30-40% styrketrening. Jeg trener på treningssenter og det går mest i spinningtimer og styrketimer. Jeg prøver også å få til intervall kondisjon/styrke programmet jeg har på apparater 1 gang i uka også - et skikkelig FATBURNER program :D Det er det tyngste! I tillegg så jogger/løper jeg litt ute. 
 

Her er mine hjelpemidler på nett: 
Greteroede.no Vektklubben - Registrering av inntak, KG og trening.
Nokadietten.no - Slankematen jeg bruker som måltidserstattere
RunKeeper.com - Registrering av løping ute
PolarPersonaltrainer.com - Registrering av Polar pulsklokke


Ny ladning Noka produkter

Publisert: 24.03.2011 @ 11:39 Kategori: Nokadietten Kommentarer: 8

Jeg har plukka ut mine favoritter denne gangen også, og itillegg Sjokoladeshake, som jeg i utgangspungtet ikke er superfan av, men forandring fryder :D Se mine elskede daa:


Burde være noen måltider dette her? ;) Småposene er suppe som jeg prøver å bli glad i!


Shakes. Disse KOSER jeg meg rått med <3


Dette er godteri for min munn <3


Stikkord: noka nokadietten
hits