Forside Mat & Oppskrifter Trening Slanking & Blogg Ukesrapporter 2012 Ukesrapporter 2011 Min Metode

Kategori: Slanking

Min slankehistorie 2011! (Med før/etter-bilder!)

Publisert: 30.11.2011 @ 00:12 Kategori: Slanking Kommentarer: 91

Min slankehistorie
En vinterdag i slutten av februar i år fikk jeg plutselig nok! Det spiller ingen rolle hvor stor eller liten man er, når man ikke føler seg bra så går det utover hverdagen din, trivselen din, helsa di og aller viktigst for meg; personligheten din! Jeg hadde blitt en innesluttet supersjenert jente. Sier ikke at jeg ikke hadde det bra, men slik jeg var hadde jeg litt vanskligheter med å komme i kontakt med nye mennesker, og som det sosiale mennesket jeg egentlig er så fikk jeg nok av å være denne personen. Jeg hadde et mål for meg, og det var å bli slank, blid, sunn og rett og slett meg selv igjen! Herfra startet "Prosjekt Slank Meg Flat".

Grunnen til at jeg i utgangspungtet la på meg er den enkle grunn: Jeg elsker mat. MYE mat. Jeg har aldri vært en spesielt stor person, jeg la på meg første gang endel etter videregående skole og etter dette har jeg vært en klassisk Jo-Jo slanker. Ned 5 kg, så opp 7 igjen - ned 8 og opp 12 osv.. Dessuten har vi diabetes i familien, og med en vekt på 96,4kg og BMI på 31 (kraftig overvekt) hadde jeg lyst til å begynne å ta ansvar for min egen helse. Jeg skulle nå finne en metode som jeg både kunne gå ned, spise mye og ofte, samt å trene og itillegg ha mye overskudd. Det var også viktig at denne gangen så måtte jeg klare meg helt ut i mål OG holde meg nede i vekt etter slankeslutt. 

Jeg bestemte meg for å telle kalorier, spise ofte og trene 3 lette økter i uka. Perfekt. Jeg hadde kjennskap til Noka Dietten fra tidligere, bestemte meg å bruke dette som pangstart på slankedietten min. Selvom jeg nå skulle spise ganske mye mindre enn jeg pleide så visste jeg at jeg fikk i meg alle nødvendige næringstoffer kroppen trengte og måltidene metter akkurat nok frem til neste måltifd. Bestemte meg også for å ikke legge festing og sosiale samvært på hylla - for da ville jeg gått lei slankingen temmelig fort. Jeg gjorde alt jeg kunne tenke meg som kunne gi meg en skikkelig motivasjonsboost. Så jeg startet en anonym slankeblogg, registrerte daglig inntak for å være bevisst, fikk flere sponsorere, kjøpte mange bøker og blader om helse og slanking og jeg sa til mange venner, kollegaer og bekjente at jeg skulle ned 17KG for å legge litt ekstra press på meg selv.

Slankeperioden
Siste uken i februar fikk jeg min første pakke med Nokaprodukter, spiste 1100-1500kcal om dagen.
Så å si alle dagene de første 4 ukene så ca. slik ut: 
Frokost: Noka Milkshake
Lunch: Salat på ca 200kcal
Mellommåltid: Noka Confectbar eller Crisp bar
Middag: En mager stor middag på ca. 400kcal
Kveldsmat: Noka nudler eller milkshake
Det funket helt fantastisk, jeg visste nøyaktig hva jeg skulle spise til enhver tid. 
Denne månden gikk jeg ned hele 6KG og folk begynte å kommentere vekttapet. Disse tingene gjorde meg veldig gira og ga meg skikkelig motivasjon til å fortsette. 

Gjennom 5 1/2 mnd. spiste jeg 1100-1600 kalorier om dagen og gikk gjevnt og trutt ned i kilo. Jeg har slanket meg med lavkalori metode, jeg har spist store mengder sunn og kalorifattig mat, og byttet ut mange av måltidene med Noka produkter. Pluss at jeg har trent regelmessig. Treningsgleden ble større og større etterhvert som jeg klarte å prestere mer. Energinivået var på topp og søvnen var fantastisk. For meg var dette en drømmesituasjon av en slankeperiode - jeg kunne spise mye mat, kose meg litt ekstra i helgene og leve et så å si normalt liv samtidig som jeg gikk raskt ned i vekt. Dessuten hadde bloggingen blitt en skikkelig morsom hobby og et sted jeg fikk uendelig mye motivasjon av lesere.  I juli i sommer var jeg kommet i mål og denne tiden på nesten et havt år gikk utrolig fort og jeg ble veldig fornøyd med resultatet jeg hadde fått til! Det ble en stolt sommer med mange fine kommentarer og mye oppmerksomhet fra gutta! Morro! 

Vellykket, sunn, effektiv slanking. Big succsess!

Tiden etter slankingen
Tiden etter slankingen kan være en like stor utfordring hadde jeg hørt - så jeg var innmari spent på hvordan dette ville gå. Nå har det gått enda 5 mnd. og jeg ligger omtrent det samme. I slutten av slankeperioden fikk jeg meg nye mål frem mot jul - å stramme opp og trene frem mer muskler. Startet å trene stort sett styrketrening 5 økter i uka og økte inntaket. Jeg begynte rett og slett på "Prosjekt Slank Meg Flat - Del 2" hvor hovetmålet er å stramme opp "slankehud" og få en fin, flat mage. Noka er fortsatt en stor del av min mat-hverdag og jeg har blitt avhengig av enkelte av produktene. Jeg er nesten i mål og blogger fortsatt om min fremgang. Målet var i utgangspungtet og bli liten og nett - men med nye mål blir jeg slank, markert og sterk. :) 

Motivasjon og kunnskap har vært 2 nøkkelord gjennom hele prossessen - med disse to tingene har jeg klart det. Man vet vet man best hvordan man kan hente motivasjonen sin selv og kunnskapen kommer etterhvert. Dvs. at det ble enklere og enklere å slanke seg over tid. Hele slankeprosessen har vært en utrolig lærerik periode og jeg syns nå at det er supermorsomt å motivere andre slankere og dele mine erfaringer. Da jeg begynte så virket det som det skulle bli en tung vei å gå, men som sakt - dette har vært en drømmesituasjon av en slankeperiode. Det som kanskje var vanskligst med slankeperioden var å hele tia være bevist og hele tiden tenke på hva man puttet i seg til enhver tid, hvert måltid, hver dag. En annen utfordring var å hele tia finne ut hva som ga mest og best motivasjon, for jeg hadde regnet med at jeg kom til et pungt hvor jeg ville gå lei, til et sted det stoppet opp og jeg ville gi opp. Dette skjedde heldigvis ikke - kanskje fordi jeg var så opptatt av at det ikke skulle skje. 

Dette har skjedd siden slutten av februar: 
- Minus 17,6 kg. 
- Minus 30cm i midjemål (!!)
- Ekstremt mye bedre kondis
- Mer overskudd
- Mer tydlig personlighet 
- Bedre selvtillitt
- Fra str. XL til M (noen få ganger L)
- Fra str. 42/44 til 38 (noen ganger 40)
- Økt interesse for sunt kosthold
- Økt interesse for kroppsdefinering & muskler  

Startvekt:                                                     Målvekt:
    

Føler at hele min livvstil er endret! 
Ikke bare har jeg blitt meg selv igjen - jeg elsker denne sunne, sportye personen jeg har blitt!
Jeg har fått et lykkelig sinn, en bra helse og en sunn kropp! 


Før bilder:Bilder fra i sommer // Slankeslutt

        

I dag:
    

Dette bildet er fra sommeren 2010:

Tusen hjertlig takk til dere, dere har virkelig motivert meg!
Og takk til Noka som har hjulpet meg med den raske nedgangen helt fra start til mål!
Tiden har vært veldig grei, jeg ønsker å kunne vise at vektreduksjon ikke er det værste som finnes,
det er bare å finne en metode man kan leve med! I teorien er det enkelt - innta mindre kalorier enn du bruker.

Kroppen er glad, helsa er glad & JEG er glad! :D Stikkord:

Tomatcurry wok /m kylling!

Publisert: 28.11.2011 @ 20:39 Kategori: Mat Kommentarer: 7

    Glad i mat med litt fart i? Prøv denne!

    You need (2 porsjoner)
     1 pose boil in bag villsrisblanding
     1 kyllingfilet
     1 glass tomatcurry saus
     1 gulrot
     1/3 purre
     100 g sukkererter
     5 mellomstore sjapinjonger
     1 rød paprikasnacs
     1 gul paprika
     2 fedd hvitløk

     How to
     .. Do i really need to tell you? ;) Bon apetit!

     Kæælories: 375 kcal pr. porsjon.


      

      


Prosjekt flat til jul!

Publisert: 25.11.2011 @ 01:04 Kategori: Trening Kommentarer: 12

I'm confused.
Har trena jevnlig 4-5 økter i uka, noen ganger mer.
Har spist bra med riktig mat i riktig mengde. 

Alikevel ser jeg veldig liten forskjell på kroppen fra august til nå. Har litt mer markerte armer/skuldre, men thats it.
Selve hovedmålet med "Slank meg flat - del 2" var å få strammet opp "slankehuden" i løpet av 6 mnd. og få en kul
mage til jul. Det skjer nok desverre ikke. Det ser ut til at jeg må smøre meg mer med tolmodighet..Og finne en
annen måte å komme helt i mål på. På en annen side så skal jeg ikke klage - er veldig fornøyd med resultatene
i det store og det hele. Men når jeg har et mål så vil jeg at det skal skje med en gang. Aller helst gjerne i går.

Konklusjonen er: Enten har jeg aldforkort tolmodighet - eller så gjør jeg noe feil!
Skal få hjelp av en fagperson til å finne det ut. 

Jeg har absolutt ikke mistet motet, jeg SKAL i helt i mål. :)
Uansett - jeg elsker min nye livsstil!

Godnatt Bakeglede uten sukker!

Publisert: 22.11.2011 @ 11:24 Kategori: Mat Kommentarer: 6

Jeg er HELT i ekstase! Og kollegaene mine ble misunnelige når jeg kom med denne på jobb i dag tidlig! Forrige torsdag så jeg denne fanstastiske boka på Posten når jeg skulle hente Nokavarene mine. Jeg har ikke klart å slutte å tenkte på den siden!

Jeg får vann i munnen.

Grunnen til at jeg ikke kjøpte den med en gang er at jeg egentlig ikke er noe glad i å bake. Elsker å lage mat, men hater å bake. Men sden jeg så å si har kuttet ut sukker i den daglige kosten, så må jeg jo erstatte med noe annet søtt, og her tror jeg kanskje jeg kar svaret! Gleder meg til å prøve, og til å vise dere. Bakevarer i denne bloggen fins jo ikke fra før, så det blir spennende!      

       

Blir deilige julekaker / julegodt dette ;)
Oppskriftene er mye basert på Sukrin, BakePro og nøtter. 
Kostholdskurs, dagens super-økt, mat & Noka!

Publisert: 20.11.2011 @ 20:42 Kategori: Trening Kommentarer: 7

 

Kostholdskurs
Jeg har vært på hele 3 kostholdskurs siste tiden
Sportsseminar - på Din Kilde Livsstilsenter‏, Tønsberg
Kostholdsforedrag  - på WellnessClub, Tønsberg
Blodsukker - på Din Kilde Livsstilsenter‏, Tønsberg

Lærerikt, nå skjønner jeg enda mer hvorfor og hvordan, og det kjennes deeeilig ut at jeg gjør det riktige for kroppen og helsa! :D Helsa er jo tross alt i bunn og grunn det ALLER viktigste vi har. Det kom vi ihvertfall frem til i en diskusjonsgruppe når jeg gikk på skolen. Og det er jo sant.

Usunne tendenser
Merker jeg har litt lettere for å ty til søtsaker om dagen. Her en dag spiste jeg nesten en halv kilo pepperkakedeig -blei helt i transe, sto og spiste og så rett inn i kjøkkenflisene. Oioioi. Det er vilt. Jeg er veldig sikker på at jeg hadde ungått det hvis jeg hadde hatt Noka caramelbaren i skapet. Den dekker seriøst mye søtsug! Seriously. Og i går.. Dagens facebook update forteller vel sitt:


Men det er ikke noe problem lenger, see hva jeg fikk i posten på torsdag:Mine Noka yndlingsvarer! (+ Jordbær og vaniljeshaken, de har jeg masse av enda. )
Noka Caramel barer, Jordbær og Sjokolade Crisp bars, Pasta bolognese og Grønnsaksgryte:Lørdagsmiddagen
Grønnsaks-pasta-ris og laks! Så lettvindt da! Kalkokt fullkornspasta, frossen grønnsaksris-blanding + ekstra broccoli og frossne stekegrønnsaker. Typisk dag hvor jeg ikke har noe i kjøleskapet, da er det kjekt å ha frossenvarer å lage middag av. :) Selom det er aller best ferskt, så er dette også en superlettvint middag :D

Me LOVE sushi, ohjee <3
Middagen både fredag og søndag, haha.   Slik ble dagens superøkt:

   - Oppvarming: 10 min mølle
   - Bein - Knebøy 3x12 35kg
   - Bein - Splitt 3x12 35kg
   - Romaskin - Max intensitet i 5 min.
   - Bryst - 3x12 8kg manualer
   - Triceps - Dips /m 5 kg i fanget 1x12
   - Triceps - Dips 2x15
   - Benkpress 3x12 20lg
   - Pull down - 1x12 12,5kg
   - Mageapparat - 3x12 60kg
   - Mølle intervaller - 1 min 15 km/t, 30 sek pause x4
   - Mageøvelse i slynge 3x15 (Husker dere jeg hadde dette som mål? Endelig!)
   - Rygg/rumpe/lår - pullup med 5 kg 3x12
   - Mageævelse - 4x20sek ut med bena og side til side med en 5kg vekt.

   Kanskje litt dårlig forklart, men..


Dagens inntak:
Skjelden eg skriver hva jeg spiser om dagen, det er sikkert litt interresant også. :)

Frokost: 1 knekkebrød + Noka Pasta bolognese ca. 240 kcal
Lunch: I Noka Jordbær Crisp bar 216 kcal.
Etter trening: SPREK proteindrikke med skummetmelk  -ca. 180 kcal
Middag: Sushi 8 biter - ca. 370 kcal
Kveldsmat: Tacosuppe (3 porsjoner..!!) - 390 kcal.
Total: 1370 kcal.

Det er perfekt for en slankedag. Men litt lite for en slankedag med så mye trening..

Og absolutt ikke nok for min treningsdiett. (Sier det sikkert ofte, men vil ikke forvirre:) Jeg er jo ikke lenger på slankediet, men treningsdiet, skal helt opp på 2000-2200.. Skal nyte en deilig caramel bar jeg, med goood samvittighet! :D YEEH!

Jeg MÅ snakke med en ernæringsfysiolog, jeg MÅ vite at jeg gjør det riktig! Jeg er jo fortsatt livredd for fett, men noe av det sunne fettet er jo like viktig å ha i kosten sin som noe annet i en slik diett jeg er på. AFF, det skal jaggu ikke være lett ;) Hehe.

Ha en fin kveld! :D


Sunn & mager lasagne!

Publisert: 15.11.2011 @ 22:59 Kategori: Mat Kommentarer: 7

You need: (3 porsjoner)
400g kylling, svine eller karbonadedeig
1 Aburgine
Fersk chaminjon
1 glass pastasaus
2 ss tomatpurrè
1/2 løk
Lettost, revet
Krydder: Grov piri piri, paprika, chili, cayenne & spisscumin - eller det du liker! Paprika er lurt for lasagnesmaken uansett, og ikke spar på krydderet ;)

How to: Stek løk & champinjon. Putt så i kjøttdeigen og biter av aburgine. Det trengerr ikke å bli gjennomstekt.
Bland sammen tomatersaus, tomatpurrè og krydder inn i en ildfast form og stek på 225 grader i ca 15 min.
Jeg spiste med aspargies og litt himalayasalt til, men til den klassiske lasagnen serverer man jo med en
salat, noe jeg tror passer mye bedre til :)

Tips: Bytt ut aburginen med en squash, lag lange flate skiver av den med en ostehøvel for å bruke som en
erstatning for pastaen. Bruk også cottaecheese under squash-laget. // Dette har jeg ikke prøvd i praksis,
men det burde bli bra? ;) Lykke til!

      

      

Dagens slanketips: 
Uansett hvilken rett du lager - bruk masse av de grønsakene/sopp/løk du liker best for å fylle opp i kjøttretten! Dermed sparer du masse kalorier, blir kjempemett OG du får i deg masse fiber og vitaminer.  


   Mitt minnekort med MASSE bilder og retter jeg eeegentlig skulle dele
   med dere.. 

   Sorg. 

   Derfor den dårlige bildekvaliteten på inleggene i det siste.
   Nytt er bestilt, og masse blogging å ta igjen :) Stikkord:

Lettpanert torsk m/tomat-grønnsaksris!

Publisert: 13.11.2011 @ 20:56 Kategori: Mat Kommentarer: 3

You need: (2porsjoner)
1 pk lettpanert torsk
1/2 pk ratatouille blanding (ev. f.eks. cherrytomater, aubergine, hakkede tomater og tomatpurrè)
6-7 ekstra cherrytomater
Fesk spinat
1 pose byggris

How to: Legg fersk spinat i bunen av en ildfast form, og legg på grønnsaker og torsken på toppen. Stek på 225 grader i ca. 15 min. Kok samtidig opp byggris (ca. 12 min) og bland inn i grønnsaksblandingen. Jeg toppet med vårløk fordi jeg eelsker vårløk! Og paprika fordi jeg måtte bruke den opp. Beklager mobilbilder, minnekortet mitt
er nemlig ødelagt.. 

Digg. Bon apetit!


Ha en flott søndagskveld!
 
Nye Faction twintip/freeride ski! :D

Publisert: 08.11.2011 @ 20:07 Kategori: Trening Kommentarer: 4


Nye Faction twintip/freeride ski! :D 
(Crappy mobilbilde, men..)
Nå kan snøen bare dale ned den, for min del! 
Ny bag også, takk mams 

TØFFE? :D
Gleder meg til å kjøpe vinterklær, noen som har noen
fine tips til rimelige merkeklær på nett? 

Trent styrke på time i dag. nice. :)
Bra time, var egentlig ikke vekter til meg igjen. 
Jeg er jo født 5 minutter forseint.. 

Ha en super kveld! 
Skal jobbe litt overtid jeg!
- $$$ -

 Stikkord:

Say no more!

Publisert: 07.11.2011 @ 21:46 Kategori: Trening Kommentarer: 5Skal ikke bli helt borte fordet, lover ;)

Vært på bodypump i dag, måtte gå noen minutter før for å rekke å dusje :p Stramt sjema, men håper virkelig jeg rekker alle treningsøktene. ;D

Jeg har fått ny bag & nytt treningstøy av min kjære mor & stefar! :D Dere skal få se, jeg lover. Digg å trene i nytt tøy, det er nesten en motivasjon til trening i seg selv, det å ha riktig og bra utstyr, er du ikke enig? :D

Dagens slanketips:
Belønn deg selv og din gode trening/slankeinnsats med noen nye klær eller treningsklær!


Livet før og nå & min fremgang!

Publisert: 03.11.2011 @ 18:47 Kategori: Slanking Kommentarer: 15

Livet før og nå
Jeg har nok nevnt det før, men jeg er så glad for at jeg har blitt denne sunne, sporty og friske personen!
Så er det sakt igjen. Har masse energi, føler det bra om megselv og liker min nye livsstil så utrolig mye bedre
enn mitt gamle jeg. 

Forskjell før & nå:
Før: Lite energi på ettermiddagen                 Nå: Energi til HELE dagen, også kvelden!
Før: Dvask, stor og slapp                                Nå: Slankere & kvikkere
Før: Tiltak med fysiske aktiviteter                   : Null hindring
Før: Småsjenert ovenfor nye mennesker     Nå: Mer utadvent, lettere å komme i snakk med
Før: Vansklig å være fornøyd med klær        Nå: Supermorsomt å shoppe 

.. kan sikkert remse opp en hel del her! Det viser bare at jeg har et bedre liv med en sunn, frisk og tipptopp kropp :) 

Min fremgang 
Siden jeg var ferdig å slanke meg så har jeg ligget på samme vekt, 1kg har jeg lagt på meg igjen, noe jeg ikke bekymrer meg over. Jeg har blitt litt sterkere og trener stort sett bare styrke nå for å definere og stramme opp kroppen etter slankingen. Men jeg blir littegrann frustrert, jeg har nemlig ikke sett noe forandring på kroppen på nesten 2 mnd. Enten er jeg for utolmodig eller så gjør jeg noe feil, så jeg vurderer nå å skaffe meg Online PT (Personlig trener). En på treningssenteret er jo så ekstremt dyrt. Har lest litt om det, og det har fått utrolig bra respons og bra omtaler. 

Jeg tror jo absolutt kosten min er bra - og riktig iforhold til treningsmengde. Jeg er supergod på dette med slanking og det her, men trening, muskelbygging og diett i forhold til det er jeg ingen ekspert på, så her må jeg ty til litt hjelp, gitt! Jeg vil jo ikke trene, trene og trene, og tilslutt finne ut at det er forgjeves, og at jeg gjør feil i forhold til mitt utgangspungt.. 


Frokost / lunchtips: Speltlomper, skinke, lettost, agurk, paprika og tacosaus ;D


Pitteliten stekepanne fra Ålens, perfekt til lapper, omelett & speilegg :DDet skal lønne seg å lage nettannonse for Treningsforum ->
5 utgaver gratis til meg ;D Inspo, inspo! <3 

Det var morro på Halloween i helgen, brukte samme kjole som jeg var heks i 
i fjord til å lage Black Swan kostyme. MORRO, elsker halloween! :D 

Åsså har jeg laget mye god mat i det siste, som dere sikkert så i går så la jeg
ut et RAS med oppskrifter :)      

     

Jeg er superhappy om dagen, har fått boliglån, så nå er frøken
Andersen på boligjakt :D  

Spretter avgårde på trening! Blitt en slik uke foreløpig: 
Man: Bodypump, Tirs: Styrketime, Ons: 4,5 km joggetur,
I dag: Gammelt "fatburn" program. 


Ukens salat!

Publisert: 03.11.2011 @ 01:28 Kategori: Mat Kommentarer: 4

Ukens lunch er fylt med "3 salater", egg, fullkornspasta med litt rød pesto, spinat, bønner, cherrytomat,
lettost og vårløk. Flott da gitt! Laget også bringebær lavkalori gelè (kun 7 kcal pr. 100g.!) med litt jordbær skyr.

   
Stikkord:

Vanilje Protein Lapper!

Publisert: 03.11.2011 @ 00:46 Kategori: Mat Kommentarer: 1

Denne har jeg ikke noe nøyaktig mål på, desverre. Tok det som falt meg inn og resultatet ble bra.
Brukte en Noka-scoop, så jeg skriver i "deler".

You need: (4-5 lapper)
1 egg
1 eggehvitte
2 deler BakePro
2 deler Sammalt hvete
2 deler Havregryn
1 del Fiberfin
1 del Noka vanilje pulver
1 god skvett melk

How to:
Ta så mye melk etter som hvor tykk eller tynn du liker røra di. Husk at havregryn sveller litt, så la den gjerne
hvile littegrann bare. Jeg brukte agavesirup, lettsyltetøy og sukrin på mine lapper. Søtt, godt og mettende!

      

      


Green Pasta Bolognese!

Publisert: 03.11.2011 @ 00:12 Kategori: Mat Kommentarer: 2

You need: (2 porsjoner) 
400g kyllingkjøttdeing, karbonadedeig eller mager svinekjøttdeig. 
Fersk champinjong
1/2 løk
1/2 squash i terninger
1 boks hakkede tomater
2 spiseskjeer tomatpurrè
Krydder som f.eks spisscumin, paprikakrydder & cayennepepper 

How to:
Stek først chanpinjon og løk i pannen i et par minutter, deretter stek sammen kjøttdeingen.
Tilsett tomater, tomatpurrè og squash. Servèr med fullkornspagetthi & frisk salat. ..thats it!

     

Bolognese altså. DIGGE saker!
One of my favorites, dette er RASK & sunn mat å lage! 


Stikkord:

Supersunn pizza!

Publisert: 02.11.2011 @ 18:40 Kategori: Mat Kommentarer: 6

Sunn pizzabunn: (Glutenfri!)
1 Eggehvitte 
80g Mandelmel
60g Bakepro
50g Fiberfin
50g Kruskakli
100g Havregryn
1,5 dl Vann
2 ts Bakepulver
1 ss Olje
1/2 ts Salt

Chriss & jeg hadde en "sunnhetsdag" med trening og kveldskos, og siden hun ikke tåler hvete så ble bunnen ikke bare sunn, grov og proteinholdig - den ble glutenfri også! Jeg har brukt inspo fra bunnen til Kristine. Som hun sier også, så kan man egenkomponere sin egen ettersom hva man liker og hva man har. Denne ser veeldig grov ut, mandelmel er mørk brunt, nemlig. Etter min smak så smaker mandelmel litt mye, så det blit nok no sammalt hvete neste gang, for min del :)

Næringsinnhold: 
Hele bunnen: Kcal: 1040  -  Protein: 104 (wow)  -  Karb: 85,2   -  Fett: 30,4
Pr pizzastykke: Kcal: 86 - Protein: 8,7  -  Karb: 7,1 Fett: 2,5


Vårt fyll:
Hjemmelagde kjøttboller med masse hvitløk og krydder
Lettost & vita hjertego' ost, oliven, skinke, paprika, cherrytomat mais & ruccola. 

      

     Håper det smaker! :D


Stikkord:
hits