Forside Mat & Oppskrifter Trening Slanking & Blogg Ukesrapporter 2012 Ukesrapporter 2011 Min Metode

Kategori: Konkurranser

Uke 13. -0,3kg. Slankebilder og før-og-etter bilder!

Publisert: 27.04.2011 @ 01:36 Kategori: Ukesrapporter Kommentarer: 22

Tross en heftig partypåske og full utskeiielse av mat og treningsplanen min så ble det faktisk ned og ikke opp, og er veldig fornøyd med det! :) Veier nå 84,1kg, gått ned 12,3kg og er 5,1kg unna målet mitt. Her er nye slankeilder:

Fikk også lyst å prøve med de klærne jeg hadde på på første ukesrapporten, her ser du før og etter bilder!
Ganske grei forskjell nå, får mange kommennarer om dagen! :D tKlikk for større bilder.

Det fuuuunker, LALLALA ;) Hehehe! Nå gleder jeg meg bare til jeg er ferdig!
Påskewok med Scampi & Nokanudler!

Publisert: 21.04.2011 @ 19:29 Kategori: Mat Kommentarer: 9

Wok er digg, og i dag laget jeg meg en GUL scampi og nudel wok, siden det er påske! :D
Hvitløksmarinerte scampi med en halv pakke nokanudler og wokgrønnsaker! + en liten dash påskestemning <3

      

      


Spist en stor lunch i dag og, oioi.. Har IKKE fulgt påskeplanen min i det hele tatt.. :( Spist lite mat igrunn, men jeg jobba overtid til kl 22.00 mandag og tirsdag og påskeinnkjøp, vasking og rydding til overnattingsbesøk - så fest i går. Sovet i dvale i hele dag, og nå er det på'n igjen! Blir øl & bøll i dag også! Rakk ikke polet, så jeg har kjøpt inn endel øl og sukkerfri cider. Ikke braaa.. :/ Påsken viser nok sitt på neste veiing!

Men jeg skal ikke spise mye godis heller alikevel siden det ikke har blitt noe trening. Jeg har spist en håndfull potetgull og en liten maipanhval. Og kjøpt en pakke m 4 kokosboller. 4 styk inneholder litt under 450 kcal. Får bli med det i påsken! :D Blir nok mer enn 2 kvelder med fest også! .. 

Fortsatt god påske, kjære søte lesere!
 


Uke 12. -1,4kg og totalt -12kg. Kjemperesultater denne uken!

Publisert: 19.04.2011 @ 17:28 Kategori: Ukesrapporter Kommentarer: 27

Nå veier jeg 84,4. Ikke spør meg engang hvordan jeg i all verden har klart det når jeg nesten ikke trena forrige uke! Hehe! :) Men veldig glad er jeg da, uansett. :) Yihuu! Overtid på jobb, kommer med et bedre innlegg senere, måtte bare dele gladnyheten. Veldig fornøyd denne gangen :D 
 

Noka mellommåltid @ work! Fjorland Lettere Valg - Thai Fiskegryte til middag! ;D Glem ikke å komme med spørsmål til Spørsmålsrunden! Jeg besvarer den i slutten av uka :) 


Min metode for å gå ned i vekt!

Publisert: 18.04.2011 @ 17:09 Kategori: Nokadietten Kommentarer: 20

Min metode for å gå ned i vekt består av lavkalori slankemat og trening, enkelt og greit.

Mat: Jeg spiser mellom 1100-1400 kcal om dagen +/-. Jeg spiser magre og mange måltider og bruker Noka Dietten som måltidserstattere. Er i utgangspungtet en Grete Roede fan og følger disse prinsippene. Hvitt mel og brødvarer spiser jeg også minimaalt av.
 
Jeg har en lang slankehistorie, og gått mye opp og ned i vekt, men de siste åra har jeg ligget ganske høyt og etter at jeg fikk kontorjobb gikk jeg opp til hele 98,8kg ganske kjapt. Begynte i miden av januar 2011 på 96,6kg (176cm høy og en BMI på kraftig overvekt) Er en overspiser, og prøver å ha et litt mindre stressa forhold til mat - selvom jeg er på slankern. Derfor har jeg ingen fast regel på hva jeg skal spise når, sånt blir jeg bare lei av.. men jeg sørger alltid for å ha et lettere måltid for hånden. Jeg HATER å være sulten. Who dosn't? 
 
Jeg er et supersosialt menneske og er veldig mye ute og farter i helgene, og det blir gjerne en fest eller to i helgene - men selvom alkohol inneholder masse kalorier bestemte jeg meg for å ikke slutte helt å leve livet jeg lever i dag. På den måten klarer jeg å fullføre. Men jeg er nøye på at det er hvitvin/sjampis (som inneholder minst kalorier) og ev. at drinkene jeg kjøper er med lettbrus. Øl er no-no, men sprekker vel på en øl iblandt og. WOPSII! Vekta viser jo at det går ann å slanke seg og ta seg en fest alikevel! Så jeg har lov å drikke alkohol. 

Det jeg ikke har lov til er å spise sukker og mat med høyt fettprosent. Det skjer det og, men det er skjelden! 
Slik får jeg det til å fungere for meg egentlig - enkelt og greit. Det gjelder å finne en metode man kan leve med! :) 

Trening:
 Jeg trener min. 3 ganger i uka. Ukene er litt varierte, men prøver å få til ca. 60-70% kondisjon & 30-40% styrketrening. Jeg trener på treningssenter og det går mest i spinningtimer og styrketimer. Jeg prøver også å få til intervall kondisjon/styrke programmet jeg har på apparater 1 gang i uka også - et skikkelig FATBURNER program :D Det er det tyngste! I tillegg så jogger/løper jeg litt ute. 
 

Her er mine hjelpemidler på nett: 
Greteroede.no Vektklubben - Registrering av inntak, KG og trening.
Nokadietten.no - Slankematen jeg bruker som måltidserstattere
RunKeeper.com - Registrering av løping ute
PolarPersonaltrainer.com - Registrering av Polar pulsklokke


Ukesmål i en påske full av temptations!

Publisert: 18.04.2011 @ 00:04 Kategori: Slanking Kommentarer: 5

Jeg føler jeg trenger planlegging i uken som kommer! Det er tross alt påske og jeg kommer helt sikkert til å møte på utfordringer som godteri og late fridager! Det må ikke gå ødelegge slankingen min helt. Jeg kan si jeg har lov til å ha 1 liten ikke aldfor jævlig utskeiingsdag. 
Treningsmål - Trene 4 økter;
1 55 t Spinning
1,5 time apparattrening med intervallprogrammet 
1 bodypump time. 
5 km løpetur
Mer enn vanlige uker - men skal virkelig prøve! 
Inntaksmål:
1300-1600 kcal ( pittelitt mer enn vanlig.. ;) 
Max 250 g smågodt. ( = ca. 1000 kcal!)
Max 2 kvelder med fest og vin.  
1 dag med mer kaloriinntak.
Sånn tror jeg at jeg kan fint leve i påsken, ja ;) Hehe.Blir digg med godis! :D
Ukens todo-list:
Lage gule lavkalori (og lavkarbo) seigmenn på oppskriften til bloggen Motivated.no
Lage knallgule påske-egg til Påske-lunch jeg og ei venninde skal ha! Se hvordan i bloggen Mjuuugly.blogg.no :)

Jeg har gjesteblogget i bloggen til Himlamasseforskjellig! :D Ta en kikk! :) Flott flott blogg <3
Husk at hvis DU vil gjesteblogge hos meg så ta en kikk på dette innegget!


Bildet lånt www.topexercisevideos.com

Forrige uke ble det falig lite trening, INGEN faktisk - rett og slett fordi jeg ikke hadde tid.. Krise. Dene ene dagen jeg hadde tid var det så sykt digg å bare ta en rolig dag, det er så lenge siden!
Mandag: Date. Disaaster. Ohgaaad!
Tirsdag: Photoshoot for et skoleprosjekt i en annen by til ei venninde på fotoskole.
Onsdag: Mange mange timer overtid.
Torsdag: Kunne trent, men var superlat - prioriterte å pakke og gjøre alt klart til helgen. Angrer. 
Fredag: Dro til Oslo rett etter jobb.
Lørdag: Sensation / Musikkarragement (Danset forsovidt i maaange timer - tells det eller? ;) Hehe.. )
Søndag: Sliten og fyllesyk, blææ. Hvile muskler og vonde dansebein ;)


Ha en flott slankeuke! :D


Hvem sa at svart er slankende? (FØR & ETTER BILDER)

Publisert: 14.04.2011 @ 22:48 Kategori: Slanking Kommentarer: 15

Jeg skal på Sensation i helgen! Det er et musikkarrasjement med mange trance / house DJ'er :) Siden hvitt er trance fargen så går alle i hvitt. Og her kan jeg bevise at "svart er ikke slankende". Det er vel egentlig det, men her er ett unntak.. :)

       

Sort: 96,6kg. Hvitt: -10kg. @11uker. :D


Mine beste slanketips!

Publisert: 13.04.2011 @ 20:48 Kategori: Slanking Kommentarer: 16
                           
#1: Ikke tenk ikke. Det er bedre å lage seg et behov for sunn mat enn å sette seg begrensninger. Istedefor å si til deg selv at "denne sjokoladen får jeg ikke lov å spise" så tenker du "Jeg kan spise 4 ganger så mye lavkalorisjokolade istede for å spise denne sjokoladen om jeg vil! Eller en ekstra mager middag!" valget blir litt "lettere" da ;) Det fins fortsatt noen gylne regler som kommer under, men du skjønner hvor jeg vil hen.. ;)

#2: Ikke drikk kalorier. Har du sett hvor mange kalorier det er i ett stort glass juice f.eks? Ta deg heller et par - tre knekkebrød og drikk vann :)

#3: Det finnes som regel et magrere alternativ. Er du på cafè? Spør om de kan lage latten din med lettmelk istede. Skal du ha middagsgjester og syns det er dumt å servere den kjipe slankematen din? Servèr magert kjøtt og og vanlig tilbehør; du kan jo bare ta ekstra grønnsaker/salat og minske på saus og ris/poteter etc. Kjøttdeig? Nei, fy, karbonadedeig er akkurat det samme - bare mye lavere fettprosent.

#4: Hold deg unna hvitt mel. Dette er det for det første ikke noe næring i og du blir fort sulten igjen. Mye varer det er hvitt mel i er det også sukker i. (Som pølsebrød f.eks.. Fysj) Velg heller fullkorn eller fiberrik mat til alt! Det er kanskje ikke det diggeste i starten, men jeg vet med meg selv ihvertfall at det er vel så digg når du først lærer deg å spise det :D

#5: Ikke spis mye salt. Salt binder vannet i kroppen! Ikke noe krise, but still. Ikke bra. 

#6: Få i deg nok vitaminer. Er du usikker på om du får i deg nok næringstoffer og vitaminer når du er på slanker'n, så ta ekstra tilskudd. Du vil vel ikke bli slapp og sliten? :) 

#7: Varièr. Det er veldig lett å gå lei. Har du strenge regler så bytt så ofte du kan. Det gjelder måltider, rutiner, treningsprogrammer - alt! 

#8: Bruk tid på det du gjør. På den måten verdsetter du det du gjør mer. Som f.eks. lage middag, spise middag, sette opp treningsprogram osv. 
 
#9: Spis jevnlig. På den måten øker du forbrenningen og slipper å være sulten. Ble du alikevel ikke helt mett? .. Det gjør jo ikke noe, det er ikke lenge til neste måltid. ;)

#10: Ikke overdriv. Ikke finn en ekstrem diett eller ha et mål om å trene 5 ganger i uka med en gang. Du går lei. Finn en måte og metode du kan leve med over tid. Eller så blir du en klassisk jojo-slanker. Ta heller for deg en liten kickstart i starten for motivasjonens skyld og sett deg delmål. 
 
#11: Tren 60-70% kondisjon og 30-40% styrke. Kondisjonstrening er den mest effektive for vektreduksjon. Men det er ikke dermed sakt at styrketrening ikke er bra! Ved å trene opp muskler og få tyngere muskelmasse bruker du mer energi i løpet av et døgn enn du vanligvis ville gjort. 

#12: Mål cm. Hvis du trener - mål cm. Muskler veier mer enn fett - så om du ikke går ned så mye så kan det være at du har gått ned i fettprosent men opp i muskelmasse. Det syns at du har gått ned, men syns lite på vekta. Klassikker. Mål cm. På den måten er det mye mer motiverende. 

#13: Skriv ned det du spiser. Jeg teller kalorier og skriver ned nesten hver dag. Kan tipse om greteroede.no som har gratis vektklubb. Her fører du alt av inntak, trening, cm og kg. på den måten blir du veldig bevisst på hva du spiser! Dessuten er det gøy å se resultatene! Vi jobber vel alle mot et MÅL, gjør vi ikke? :)

 #14: Si til folk at du skal slanke deg. På den måten legger du et større press på deg selv, og du føler du må starte et sted. 
 
#15: Ikke begynn for hardt. Ikke begynn å tren så hardt at du syns det er veldig slisomt, da er det mindre sjans for at du fortsetter. Igjen; Delmål! Inportante. 
 

Håper dere dro nytte av noe av dette! Lykke til!

Uke 11. -0,8kg og totalt -10,6. Finnally litt fremgang igjen! :D

Publisert: 13.04.2011 @ 00:18 Kategori: Ukesrapporter Kommentarer: 8

Endelig litt fremgang. :) Men på lengere sikt så er det ikke mer enn litt over en kilo på 3 uker.. :P Kan det ha noe med 3 hytteturer på rad? Jeg har gitt meg lov til å kose meg mer på turene.. Men trening og ny pulsklokke har nok gitt mye på denne ukens veiing ;D

Tok noen bilder av en av mine Ola bukser som jeg absolutt ikke kan bruke mer. Det er DEILIG! :D Den er også enda større enn det ser ut på bildene.. Den var skikkelig tight!

     

Inntak / trening: (1 trimpoeng er 200 kcal forbrent)

DAGSRAPPORTER KCAL SPIST TRIMPOENG
10.04.11 søndag 1045 0,0
09.04.11 lørdag 3263 1,3
08.04.11 fredag 1676 0,0
07.04.11 torsdag 1391 6,1
06.04.11 onsdag 1114 2,7
05.04.11 tirsdag 1508 1,7
04.04.11 mandag 1104 0,0
Sum trimpoeng 11,8
DAGSRAPPORTER KCAL SPIST TRIMPOENG
13.04.11 onsdag ? 0,0
12.04.11 tirsdag 890 0,0
11.04.11 mandag 1004 0,0
10.04.11 søndag 1045 0,0

Har ekstremt dilla på Noka Confect barene om dagen! :D Og Noka stekte nudler med wokgrønnsaker! :)
Ha en super slankeuke alle sammen ;D


Sei & Wokgrønnsaker - dagens magre & superraske middag!

Publisert: 12.04.2011 @ 20:40 Kategori: Mat Kommentarer: 3

125 g sei + wokgrønnsaker = ca. 150 kcal middag! Det er jo helt vilt lite spør du meg! Helt OK middag som er ferdig på null time! Jeg ble skikkelig mett :D Hadde jeg tenkt litt lenger så kunne jeg prøvd litt byggris sammen med grønnsakene - det må jeg neste gang. For det blir nok en neste gang. Sei er DIGG! :D


Grunnen til den magre middagen i dag er dagens store lunch! To store grove rundstykker med salat, lettmajo & røkt kalkunskinke. Syykt godt, men mye kalorier! 


Yummy for my tummy!


Tine pittelitt og vende i mel - så salte og pepre <3


Wokke grønnsakene skikkelig crispy!


Gulerøtter i på slutten er alltid digg! De blir varme - men crispy. :)


En liten ketchup dert på toppen - har ketchup på ALT *knis*  + noe underholdende på TV = KOS <3

Ny header, ny linkplassering & "facebook liker" - knapp!

Publisert: 11.04.2011 @ 17:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Bloggen har stått "Under konstruksjon" utrolig lenge - jeg må jo snart få bloggen ferdig designet! Nå er jeg snart i mål, hva syns dere? :)  Noe dere savner / misliker? Kom gjerne med kritikk! :D


Helgens hyttetur!

Publisert: 11.04.2011 @ 01:42 Kategori: Slanking Kommentarer: 3

Det blir jo litt mer på hyttetur da, det er 3 helgen på rad med hytteturer!! Der vekta snakker også, vel, stått så og si stille i 3 uker. Men på veiingen på tirsdag blir det andre saker tror jeg, snikveide meg på fredag, det var et hyggelig syn. Får se om helgen har satt demper på det, men tror det går fint :) 

Jeg sto for middagen da, siden jeg var på slankern fikk jeg bestemme! Ble kyllingfiletpakker med smør, løk, hvitløk og gressløk. Med salat, ris og barnaise. For min del ble det en litt magrere variant med bare såvidt saus og lite ris. Ikke verdens beste middag kalorimessig, men et bedre alternativ :) Ble litt snop og pottis også. Oioi. Og 3 l. vin, 1 rosèvin, 2 sukkerfri cider, noen shots og et par drinker..!!  MYE! Stakkar kropp. 


Happy! ;D

 
Fjellet ;D


Superslitne dagen derpå! Ligger oppå jacoozzy'en i sola, sov i timesvis! Stakkars kropp som får gjennomgå
så mye alkohool :/ Drukket hver eneste helg under dietten, det er så VILT!


Lavkarbo rundstykker, røkelaks og salat til lunch!

Publisert: 08.04.2011 @ 16:09 Kategori: Mat Kommentarer: 7

Ahh, det var himmelsk! Greia er at det var pølser av alle slag og pomfritt til lunch i kantina i dag, og siden dette er absolutt NEI mat så bestemte jeg og min nærmeste kollega - som er på lavkarbodiett - at vi skulle fikse egen lunch i dag. Jeg tok med røklaks og hun med lavkarborundstykker! Jeg er ikke på lavkarbodiett, men når hun sa det var laget på cottage cheese, frø og diverse så skjønte jeg at det ikke kan være så ille med kalorier heller.. :) Se så god:Verdens beste lunch ever! :D


Følg meg på Bloglovin' og Blogglisten!

Publisert: 08.04.2011 @ 09:37 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Leser du mange blogger?
Hvis du ikke bruker Bloglovin' er dette en EKSTREMT bra og delikat side å bruke til å følge andre bloggere. Superenkelt og lett å skjønne, og du har muligheten til å katogorisere blogger! Ambefales virkelig. Den de fleste bruker er vel blogglisten, jeg er der også. Bruker ikke den til å følge andre, men ser den har tatt seg opp :)  

bloglovin  Personlig rekord på treninga i dag!

Publisert: 07.04.2011 @ 23:42 Kategori: Trening Kommentarer: 10

Her er jeg superhappy fordi jeg nettopp har forbrent 1200 kcal på litt over halvannen time! :DSånn så treningsøkten ut:
Kondisjon: opvarming 4.5km mølle, kondisjonsintervaller.
Styrke: Veksle mellom 2 apparater/frivendinger uten pause eller stopp - tok hele overkeoppen + innside&utside lår.
Avslutta med en intensiv intervall spinningøkt. Supereffektiv trening for fatburning :) La svetta sprute! :P
Var litt på impulsen, var skikkelig klar for trening i dag :)

Så må jeg jo inrømme at jeg syns ikke selv at det ser ut som jeg veier 86,5kg .. Bare 3 kilo opp så er jeg jo kraftig overvektig med meget høy helserisiko på BMI måling.. Fint jeg ikke er der lenger da.. :) Fortsatt overvekrig, og fortsatt overvektig når jeg har gått ned mine 7,5 kg jeg har igjen.. Surt.

    

Godnatt! :)


Dagens inntak & trening :)

Publisert: 06.04.2011 @ 22:22 Kategori: Slanking Kommentarer: 1

Dagens inntak:
Quaker eple havregryn med skummetmelk
Youplait Youghurt Dobbel 0 Jordbær
Salat med ost og skinke + litt dressing
2 vsffelhjerter med litt syltetøy
Youplait youghurt Dobbel 0 Jordbær
Noka Confect bar karamell
1/2 Noka Confect bar bana
3 Ryvita Dark Rye knekkebrød med mager leverpostei og krydderskinke
3 dl skummet melk

Ser så mye ut, men er faktisk ikke mer enn 1114 k!cal! Ikke blitt noe skikkelig middag i dag da ..
Må tenke på 7kilos challange'n vett!! Skriver mer om den senere :D

Løp en tur med hunden jeg passer, ble sånn ca sånn :) Skal på jobbintervju i morra, er DØDSNERVØS! Håper joggeturen får meg til å sove fort! Hehe.. 


Ny pulsklokke & treningsregistrering!

Publisert: 05.04.2011 @ 21:22 Kategori: Trening Kommentarer: 7

Som jeg skrev tidligere i dag, jeg har jo kjøpt ny pulsklokke! Polar FT40 White + en FlowLink. Sånn ser treningsregistreringen ut på sidene til Polar. Er alle slags skjemaer og utregninger her, så jeg må nok bruke litt tid på å komme inn i det. Den symcer rett fra klokka da, så jeg trenger ikke føre inn noe somhelst! Jeg er så imponert over teknologien, jeg bare legger klokka på en USBsak. Se lenger ned.. Utrolig :) 

Lastet også ned RunKeeper på min Android telefon og registrerte meg på sidene dems! Denne kan man legge inn treningsfilene fra Polarsidene, må bare finne ut hvordan! GENIALE GREIER! Ambefales.
Det er en liten søting her som ble litt sliten! Blir skjemt bort hos tante!!
Ha en fin kveld! 


Middager!

Publisert: 05.04.2011 @ 21:05 Kategori: Mat Kommentarer: 2

Gårdagens: Sweet chili Noka nudler! Skikkelig mettende med lite kcal! Ca 260 kcal!
Dagens: Kylling og kalkunpølser, byggris og salat. Ikke den aller beste middagen, men jeg MÅTTE spise litt pølser, er så sykt glad i det :) Man kan kalle det et sunnere alternativ.. ;) Hehe. Himmelsk for en pølseelsker! Byggris og salat var skikkelig digg sammen :)  Ca 430 kcal.

- Hva er dette?? Lukter godt!


- Jeg vil også ha! *sikle*

 


Uke 10. -0,2kg og totalt -9,8kg

Publisert: 05.04.2011 @ 16:25 Kategori: Ukesrapporter Kommentarer: 7

Nå går det sakte gitt!! Det er nok heller ikke så rart. Har vært litt demotivert siste ukene, så jeg har ikke vært så flink. Samt at jeg har vært på 2 hytteturer og ute med jobben. Jeg har ikke vært så veldig streng, så jeg har fått i meg masse masse kcal, spess i helgene. Lite trening har det blitt også, har hatt lit av hvert å styre med..

MEN nå har jeg ingått en Challange med ei venninde. Vi begge skal gå ned 7 kg! Så dette blir spennende. Vet ikke enda hva som skal være premie, mern det må jo være noe ganske stort! Har dere noe forslag?? 

Her er matinntak og trening i det siste:

DAGSRAPPORTER KCAL SPIST KCAL TRENT
03.04.11 søndag 2189 781
02.04.11 lørdag 2755 0,0
01.04.11 fredag 1937 0,0
31.03.11 torsdag 2450 0,0
30.03.11 onsdag 1539 398
29.03.11 tirsdag 1018 0,0
28.03.11 mandag 1587 0,0
Sum trimpoeng Ca. 1150 kcal :(

Nytter ikke slanke seg HALVE uka vettu!! ;) Haha.. Bilder kommer heller ikke denne uka, da det er så liten forskjell.. 
 

KJØPT NY FIN PULSKLOKKE :D Fin heh?? *elsk* ut å løpe med den etterpå :) 


 

Har noen prøvd byggris? Jeg fikk det ambefalt av ei venninde. Kjøpte denne og har store forventninger.

Bildet lånt av blondejulie.blogg.no - hun har også skrevet litt om byggris!hits