Forside Mat & Oppskrifter Trening Slanking & Blogg Ukesrapporter 2012 Ukesrapporter 2011 Min Metode

Kategori: Konkurranser

Lavkalori desserter + Helgens inntak

Publisert: 28.02.2011 @ 00:15 Kategori: Slanking Kommentarer: 4

Heistad kommer med noen lavkalori-desserter som jeg har tenkt til å prøve :) Gelè'en har jeg prøvd før, den er bra! Du merker at den ikke er som vanlig gele, man merker det ikke er samme type sukker i, men det gjør ihverfall ikke meg noe, den er rik på fruktsmak, og er helt topp til en dessert! Har sett i andre blogger at de har brukt gelè-en til kaker og div. Spennende. Per 100g gelè er det kun 7 kcal! Latterlig lite. :)
OBS OBS OBS! Fikk tibakemelding på dette at Heistad ikke lenger produserer disse varene! Beklager feilinfo..! :/ Fæææen..!

Heistad Lavkalori Sjokoladepudding Heistad Lavkalori GelèHeistad Lavkalori Vaniljesaus
Bilder lånt av bedreviteren.blogg.no

Du finner dem i vanlige butikker :) Jeg vet ihvertfall at de har den på ICA Maxi.
Siden vi er inne på bra matvare erstatninger så kan jeg jo nevne FRYlight, 1 Kcal per pump, til f.eks steking. De har ikke denne overalt, men vet de har den på Meny:

Fry Light
Kan jo ta med helgens inntak:

DAGSRAPPORTER KCAL SPIST TRIMPOENG
27.02.11 søndag 739 416
26.02.11 lørdag 1205 0,0
25.02.11 fredag 2734 535

Fredag:
Noka Jordbærshake
1 lite hjemmelaget pizzastykke (varmlunch på jobben, fantes ikke bedre alternativer, glemte noka nudlene på dørkarmen hjemme på morran :(
1 Knekkebrød med Makrell i tomat
1 Knekkebrød med Kyllingpostei
Noka Jordbærshake
Tapas av forskjellige ting, valgte de mest kalorifattig tingene.
ca 9 dl. Rødvin :O OG skamseg: 2 x 0,5 ØL på byen.
=Oppeunder 3000 kcal, tar jo helt av :/ OFF!!
Trening: Styrke/Kondisjons intervaller apparater (program) 1t+15min.

Lørdag
(Tapasrester) Kyllingvinger, kyllingfilet og salat
Fjordland Et lettere valg - Sweet Chiligryte med svinekjøtt og naturris
1 grov tortilla med karbonadedeig, salater og lettere ost
1 håndfull hasselnøtter
Trening: nada :/

Søndag:
Noka Vaniljeshake
1 rugsprø med hamburgerrygg og agurk
Noka Confect bar
Noka Kyllingnudler med masse grønnsaker
1 Husman knekkebrød med hamburgerrygg og agurk
Trening: 45 min spinningtime

Mandag i morgen og da er det ny ukesrapport! Veide meg i sta, kan ikke bli så mye :(
Ha en bra slanke-uke!


Lammefrikasè på Grete Roede oppskrift.

Publisert: 26.02.2011 @ 23:39 Kategori: Mat Kommentarer: 2

Se for noen deilige grønnsaker!


Det SER kanskje ikke så digg ut, men det er fordi vi brukte brun maisenna,
og kokte blomkålen litt lenge *kremt* Men digg på smak! :D
Med et halvt glass rødvin & godt selskap.Chai latte <3 I verdens kuleste kopper! :D Dessert! 130kcal. pr.


Liten handleliste :)


Dette trenger du til: 4 porsjoner

Lammefrikassè
600 g lammestek uten ben
4 dl vann
2 ts salt
2 gulrøtter
1 persillerot
5 vårløk
1 bunt brokkoli
1/2 blomkål
1/2 bunt grønn frisk asparges
1/2 ts pepper
1 ss finhakket timian, evt. 1 ts tørket
2 ss sitronsaft
1 dl lettmelk
1 ss maisennamel


Slik gjør du:
Skjær kjøttet i terninger og ha det i kokende, lettsaltet vann. Skum godt av og la kjøttet trekke i 15 min. Rens og skjær grønnsakene i mindre biter. Kok opp og la det trekke videre i 10 minutter. Rør maisenna ut i melk. Tilsett blandingen i frikassèen under omrøring. 
Kok opp, og la alt trekke i 5 minutter. Smak til med timian og sitronsaft.

Server med kokte poteter.
Meny 1-2 3-4 5
Frikassé 1 p 1,5 p 2 p
Kokt potet 150 g 225 g 300 g
Kcal 430 645 860
Lammefrikassè er en enkel og god middag som er rik på smak og bugner av grønnsaker!

Bon appetit! ;)


Uke 5. Rapport & Før-og-etter-bilder!

Publisert: 24.02.2011 @ 22:52 Kategori: Ukesrapporter Kommentarer: 10

YES! Ned ned ned :D
Veier nå 89.2 og det er -7.2 in total! 10kg igjeen, hurra! Nå begynner den tunge veien, nå kommer det ikke til å gå like fort lenger, det vet jeg av erfaring. Nå er jeg heller ikke kraftig overvektig i BMI lenger heller :D

Nå kan jeg tilog med legge ut før og etter-bilder! Dvs. FØR & UNDERVEIS ;)


Desidert størst forskjell på ryggen, ja..

Matinntak & trening forrige uke:

DAGSRAPPORTER KCAL SPIST Trim KCAL
20.02.11 søndag 1135 0,0
19.02.11 lørdag 2142 0,0
18.02.11 fredag * 0,0
17.02.11 torsdag 882 889
16.02.11 onsdag 1088 0,0
15.02.11 tirsdag 1028 949
14.02.11 mandag 1313 889

*Mangler, fredag, da men. Ikke altid lett å huske når man ikke skriver hver eneste dag..

Hittil denne uken:

DAGSRAPPORTER KCAL SPIST TRIMPOENG
24.02.11 torsdag 1079 951
23.02.11 onsdag 1205 0,0
22.02.11 tirsdag 1462 535
21.02.11 mandag 862 0,0


På tirsdag hadde jeg middagsgjest, vi laget lammefrikasè på Grete Roede-vis. Den skal få et eget innlegg ;) Namme! Til "dessert" hadde vi et halvt glass rødvin og en kopp chai latte, derfor så høyt inntak. Hadde ikke fått trent på treninga denne dagen, så jeg fulgte gjesten min hjem, og jogga hjem! Det er et godt stykke! Lite mitt eget initiativ her as! :D

Dagens inntak:
Noka Nudler (Første gang i historien jeg har hatt TID til noe annet enn en shake!) :P
Naturlig lett Youghurt
Salat med skinke og litt vanlig dressing
Noka Jordbærshake
YT Restutisjonsdrikk
Naturlig lett Youghurt med litt korn

Yessah! Har besrtilt pakke fra x-life også, gled dere til å se hva jeg har kjøpt :D


Min sykelige overspising!

Publisert: 21.02.2011 @ 17:44 Kategori: Slanking Kommentarer: 7

Først og fremst så har jeg aldri fått noe diagnose på overspising, men har riktignok så og si samtlige symptomer -bare ikke like hyppig. Min slankehistorie er helt enoormt opp og ned, har alltid vært opptatt av det, og blir ekstremt skuffa over meg selv når jeg ikke får det til. Eller - dvs. jeg får FINT med selve slankingen, det er utrolig deilig å ha kontroll og være strict, og se forandringer på kroppen. Det er å holde seg der jeg sliter med. Jeg blir helt fucked up i hodet av å gå så lenge å konstant tenke mat mat mat, hva skal jeg spise, når skal jeg spise, hva spiser de andre, hvem skal jeg spise med osv. Jeg er nok en gang på slankekur. Det er først det siste året at jeg har blitt mye mer oppmerksom på det, så jeg håper jeg klarer det denne gangen. Ikke å slanke meg, men å kontrollere spisingen i ettertid. Jeg haater å føle meg kjukk, det gir en stopper på personligheten min, spesielt med nye mennesker. Jeg føler meg så dømt. Denne gangen er jeg mer motivert enn noen gang, og har lakt en bedre, mer langsiktig og mer konkret plan for å nå målet - og BLI der.


Dette har jeg aldri fortalt noen. Noen av dagene hvor jeg er i dårlig humør eller det har skjedd noe negativt følelsesmessig kan jeg gjerne stikke i butikken etter jobb, bruke en time - halvannen på å går rundt å se på produkter, lese på de og fyse på hele butikken. Kjøper ikke så mye, men når jeg kommer lager jeg meg en good porson, setter på TV, hiver i meg, koooooser meg og sitter å rister med beina, fordi jeg koser meg. Når jeg er mett tusler jeg inn på kjøkkenet, kikker oppi kaserollen eller hva det er - smaker litt til, og putter likesågodt på en porson til. Blir overmett, har vondt i magen og vondt i sjela, dvs. skikkelig dårlig samvittighet. Jeg har aldri kastet opp, og har aldri hatt brekkninger, samme hvor mett jeg har vært. Jeg blir jo ikke lykkelig av å spise så mye, jeg er så lykkelig idet jeg spiser det, koser meg så syyyyykt mye, og det eneste jeg konentrerer meg om er maten, jeg får jo nesten ikke med meg hva jeg ser på på TV engang..

Det er skjelden dette skjer, men det skjer. Og det skjer stort sett når jeg er alene. Sammen med andre spiser jeg også relativt store porsoner, men dette har nok bare med apetitten og magesekk-størrelsen min etterhver å gjøre. Men etter at jeg og x-en min gikk fra hverandre, gikk jeg opp - og det ganske mye. Wonder what happend.. :/ Da var jeg allerede på god vei med en skanking, var oppe i 98,8kg, og på god tur ned igjen, helt nede i 92 og braste opp igjen til 96,4.

Når jeg er full f.eks. så forbanner jeg meg, jeg mobber meg selv i speilet og er sinna for at jeg driver slik, så jeg spiser veldig skjelden etter byen, men inbiller meg at jeg ikke er noe glad i mat når jeg drikker, og det er det jeg sier til andre og.. For det er ikke vanlig.. For alle - nei vent - ALLE er glad i mat etter en fuktig bytur.. Haaallo.

Jeg har kanskje fått et anstrengt forhold til mat, og veldig mange påvirkninger rundt meg. Mine mest sentrale mennesker er ekstremt opptatt av utseende og kropp. Min beste venninde har lidd av bulumi (for mange år siden riktignok), og veldig utseende og kroppsfiksert. Hun kommenterer somregel ikke meg på negative måte. Min andre bestevenninde hadde anoroksia, men da hadde vi ikke så god kontakt. Min siste bestevenninde er treningsfreak. Hun er også på slankern, men snakker ikke så mye om det. Og min mor er på stadig slankekur. Disse fokusene har nok jeg kjent mer på enn jeg enn jeg tror jeg har vært klar over. For 2 år siden grein jeg fordi jeg skulle til mamma til jul, fordi jeg følte meg så dømt av min mor for å være så kjukk. Hun er gjerne den som påpeker alle feil og mangler. Selvfølgelig ikke bare det da! Hun er kjempeflink på komplimanger og, men så opptatt hun er av det, er det blitt sånn at jeg sniker meg unna når jeg skal spise når jeg kan, og liker ikke spise sammen med de. Hun følger med på absolutt alt jeg putter i munn føles det ut som. Min X også, men han fikk bare kjempekjeft om han i det hele tatt kommenterte noesomhelst om maten jeg spiste. Da glefset jeg og sa "Jeg har hørt det der 1000 ganger av mamma, jeg orker ikke høre på det!"

Det høres jo HELT far out ut å ha et anstrengt forhold til mat når det er det man må ha i seg. Merkelig. Sprøtt. Men sånn er det.. :/ For min del kan opplevelser og følelser ha med det jeg tar i meg. Det høres sikkert litt ekstremt ut, men det er som sakt ikke veldig ofte det skjer, og det skjer gjerne i perioder. Til hverdags har jeg nok bare veldig god appetitt.. Eller hvordan skal jeg skille det.. ?


Bildet lånt av fitnessbloggen.no


Her er litt fakta om sykelig overspising

Symptomer og tegn
I dette symptombildet er kontrollsvikten både i følelse og atferd helt sentralt. Vi kan se følgende tegn på et slikt kontrolltap:
- Man spiser raskere enn normalt
- Man spiser slik at man er ubehagelig mett
- Man spiser store mengder uten å være fysisk sulten
- Man spiser store mengder mat i løpet av dagen uten planlagte måltider
- Man spiser alene fordi man føler seg brydd over hvor mye man spiser, føler skyld/ vemmelse eller blir deprimert etter overspising
- Tilbakevendende - minst to ganger i uken - episoder med tvangsmessigoverspising som ikke etterfølges av brekninger
- Manglende kontroll over spiseatferden
// 6/7 av disse symptomene har jeg..

Overspiseren beholder maten i kroppen. Noen overspiser mye i løpet av kort tid, som regel fet eller kaloririk mat. Andre kan småspise litt hele tiden, slik at det i sum blir mer enn det kroppen trenger. Mange overspisere går på evig slankekur, og en del har strenge fasteperioder mellom overspisingsperiodene for å holde vekten nede. Noen kan holde en jevn vekt, mens andre går opp og ned i vekt, opptil 30-40 kilo over kanskje bare noen måneder. Noen kan også være normalvektige, men da er vi i et uklart grenseland mellom overspisingslidelse og bulimi.

Hva forårsaker sykelig overspising?
Det sykelige med tilstanden er selve spiseatferden, utløsende psykologiske motiver, tap av kontroll og utvikling av overvekt. Tapet av kontroll over matinntaket, overspisingen, har vært sett på som et forsøk på å mestre stress og følelsesmessige problemer. Svært lite er imidlertid kjent om årsak, sykdomsutvikling og sammenheng med overvekt.

Hva er sykelig overspising?
Overspisingslidelse (binge eating disorder, tvangsspising) er overspising uten renselse. Overvekt er en vanlig konsekvens. Overspisingsepisodene har samme karakter som ved bulimi, eller kan ta form som litt spising hele tiden. Mange overspisere går på kontinuerlig slankekur, og noen varierer voldsomt i vekt. Det som kjennetegner en person med overspisingslidelse er en kontrollsvikt i følelse og atferd. Personen spiser raskere enn normalt, spiser seg ubehagelig mett, spiser uten å være sulten, planlegger ikke måltidene, spiser ofte alene og føler skyld eller vemmelse overfor seg selv og blir deprimert etter overspising. Tilstanden er karakterisert ved hyppige episoder med raskt inntak av store mengder mat, overspising, uten kontroll over matinntaket og uten at du kaster opp (som ved bulimi). Slik episodisk overspising oppstår klart hyppigere blant personer som spiser mye i utgangspunktet.

Kilder:
nhi.nonettpsykologene.nolommelegen.no


Feil diett, eller feil i dietten?

Publisert: 17.02.2011 @ 22:45 Kategori: Slanking Kommentarer: 2

Fant en fin artikkel for nybegynnere på 123-slanking.com. Se bare her:

Feil i dietten kan gjøre at du aldri oppnår ønsket målvekt. Men du er ikke alene, mange av oss er skyldig i en - om ikke flere - av disse slanking feilene. Her er noen enkle råd om hvordan du kan unngå seks vanlige kostholds feil.

Feil: Drikke ekstra kalorier
Starter du hver morgen med et par glass med appelsinjuice? Hva med en skummende kaffe på vei til jobb? Kjøper du sportsdrikke på treningsstudioet? Hvis dette høres kjent ut, ta notat: Hva du drikker kan være like viktig for et vekttap som hva du spiser. Noen drikker gir like mange - om ikke mer - kalorier enn en full tallerken. Flytende kalorier tilfredsstiller ikke som mat gjør, og mange drikker har ingen ernæringsmessig fordel. Selv om du skulle drikke 1500 kalorier hver dag, ville du fremdeles føle deg sulten og overspise.
Løsning: Kutt Flytende kalorier
Bare si nei til følgende: Sukkerholdgig brus og andre sukkerholdige boks og flaske drikker; smaktilsatt og søtetede kaffe drikker som frappes, lattes og frossen kaffe; søtet te (varme eller avkjølt) og smoothies. Mens juice er sunnere enn alle disse valgene, er hele frukter å foretrekke fremfor et glass juice, den har færre kalorier og mer fiber og er mer fyllende. Vann og urtete (uten sukker) er ideelle erstatninger for høy-kalori drikker.

Feil: Ta fra deg selv
Så du har sverget på å gå ned i vekt denne gangen. Du har tømt huset for fetende mat. Du rydder kjøleskap og alle dårlige matvarer ender i søpla. Du gjør det bra i noen dager. Så en natt, mister du motivasjonen og spiser alt i huset som ikke er en frukt eller grønnsak.Uansett hvor besluttet vi er på å miste vekt, begjærer vi alltid snacks (spesielt søte) vi er vant til. Du vil etter hvert få trang til å å spise snacks uansett hvor godt de første dagene har gått.
Løsning: Tillat deg? litt
Å bannlyse alt av maten du liker er en sikker måte å sette deg opp for en total svikt. Det er som en form for tortur: Alle andre kan spise de tingene du elsker mens du ikke engang kan smake på dem. Hvordan skal det hjelpe deg å holde deg til dietten? Det vil det ikke. Tillat deg selv en spesiell godbit nå og da. Hold størrelser i sjakk, og du kan fortsatt spise din favoritt mat i moderate mengder.

Feil: Å tro genene dine har skylda
Du tar en titt i speilet og ser moren din. Det er ikke håret eller øynene. Det er din kropp. Og det er ingenting du kan gjøre med det. Tross alt, det er arvelig.
Løsningen: Våkne opp!
Gener spiller en rolle i noen tilfeller av fedme. Ofte vil du se familiemedlemmer som deler den samme kropps typen. Men for de fleste av oss vil den viktigste faktoren i vekttap være kalorier inn kontra kalorier ut - hvor mange kalorier vi spiser og hvor mye trening vi får. Selv om familiemedlemmer er tunge, er det mye du kan gjøre slik at du ikke deler deres skjebne. Arbeid ut og styrke trening vil bygge muskler og gi din metabolisme et løft, som begge vil hjelpe deg med å unngå den vektøkningen genene dine kan frambringe..

Feil: Hoppe over måltider
Det virker fornuftig: Dersom nøkkelen til å miste vekt er å kutte kalorier så hvorfor ikke kutte en haug samtidig ved å hoppe over et måltid? Hvis du hopper over måltider når du prøver å gå ned i vekt, gjør du deg selv mer vondt enn godt. Å hoppe over måltider kan føre til at stoffskiftet stuper. Det vil gjøre at du får en tregere kaloriforbrenning hele dagen lang og blir sulten og overspiser på kvelden..
Løsning: Ikke hopp over måltid
De fleste måltid hoppere gir avkall på frokost. Det synes å være det enkleste måltid å hoppe over. Men i realiteten kan frokost påvirke vekttap mer enn noe annet måltid! Hvis du ikke er sulten om morgenen, spis i det minste noe Har du faktisk glemt å spise i morgenens jag og mas? Sett en alarm som skal gå av litt tid etter at du normalt står opp for å minne deg på å stoppe, ta en pust ... og spise.

Feil: Å gi etter for en mat pusher
Du har møtt henne. Hun serverer smultringer til intetanende kontor kolleger. Hun bringer småkaker til seminarene mens spiser bare glasuren selv. Hun sender deg Takeaway menyen når du allerede har fortalt henne at du har med matpakke. Hvem er hun? Hun er en Pusher! En mat pusher
Løsning: Sett deg selv først
Enten det er kontorets mat pusher eller velmenende mor som lager livretten din, noen mennesker bare nekter å ta "nei" som svar. Deer sannsynligvis ikke engang klar over at de gjør det mye vanskeligere for deg å gå ned i vekt. Lær å si nei på en måte som virker. Du må kanskje å distansere deg fra det de "pusher" for tiden. Noen ganger er det bedre for alle berørte parter.

Feil: Å gi opp å redusere vekt på din måte
Noen ganger når du forteller dine venner og familie at du er på en diett kan det faktisk slå tilbake. Hvis de ikke forstår din diett eller tror de vet en bedre måte å miste vekt, kan det føre til uønskede innspill eller argumenter. Det kan faktisk gå til det punktet at du ønsker å kaste inn håndkleet.
Løsning: Hold kontrollen
Bare du vet hva som fungerer for deg. Så gjør det som fungerer for deg. Det er ingen regel som sier at du må å fortelle venner eller familie at du prøver å miste vekt. Vekt er en personlig sak. Det er et privilegium å holde det slik.

// Den siste her er jeg faktisk veldig uenig i. Jeg liker å fortelle det, fordi da får man et visst press på seg. Min treningsveileder og det jeg har lært på Grete Roede er det jeg holder meg til!


Bildet lånt hos free-weightloss.com

Q: Har du noen smarte små triks for å ikke "sprekke"?


I løøv Noka Milkshake! Og dagens inntak.

Publisert: 17.02.2011 @ 21:35 Kategori: Slanking Kommentarer: 4

Dette flyr jeg rundt med i veska! Små porsoner med Noka milkshake. Og confect barene. Litt sen frokost ser du, jeg forsov meg til jobb gitt!


Litt mye melk, men jeg liker den litt tynnere, tar høyde for det når jeg skriver kcal.

Inntak i går:
Naturlig lett youghurt
Noka Jordbærshake
Salat med kokt skinke, ost og balsamico
Noka Confect bar
Gryterett med en halv baguette & salat og brokkoli
Kcal spist: ca. 1100
Treningsfri dag

Inntak i dag:
Noka Jordbærshake
Salat med kokt skinke, ost og balsamico
Noka Milkshake
YT Restitusjonsdrikk
Kcal spist: ca. 880 - Litt forlite på en treningsdag, men klokka er halv 10, litt sent å spise noe nå! 
Kcal trent: ca 880 (det også!) Apparater + cardio intervaller, konstant 1,15t. ca. 880.

Ja, brukt det nye programmet i dag, følte meg som en skikkelig idiot-tulling der jeg fløy rundt hele tiden, hehe. Og benkpress, split og sånt inne på "gutterommet". I hate it. Er ikke så kjempesjenert, men sjems av kroppen min! Hehe. Men det går seg til ;) Noen ganger må man bare driiite i hvordan man føler seg, og fokusere på sitt. De fleste gjør jo det på trening!

Q: Jeg gjesper noen ganger som en gææærning og er tett i øra på trening selvom jeg ikke er trøtt, hvorfor det??


Video av slankingen min!

Publisert: 16.02.2011 @ 23:10 Kategori: VideoBlogg Kommentarer: 7

Litt dumt jeg har på så mye forskjellige klær men.. Og mine helt vanvittige video-laging kunnskaper, haha.

Hva syns dere?


Uke 4. Rapport & nye treningstiltak!

Publisert: 16.02.2011 @ 18:38 Kategori: Ukesrapporter Kommentarer: 3

Fremgang:
Ned 0,4kg, ikke mye med fornøyd med å gått NED slik som den helgen her så ut. Blitt totalt 6,4kg.

Bilder av kroppen kommer i morra, nå ser man store forskjeller plutselig!

DAGSRAPPORTER KCAL SPIST KCAL TRENT

15.02.11 tirsdag

14.02.11 mandag

13.02.11 søndag

1028

1313

1123

949

889

542

12.02.11 lørdag 3163 814
11.02.11 fredag 2651 0
10.02.11 torsdag 1080 1175
09.02.11 onsdag 1142 904
08.02.11 tirsdag 1269 0
07.02.11 mandag 1127 0

Tar helt av i helgen ser dere, det er pga. alkoholen! Er sånn som ikke KLARER å gå glipp av noe, dennegangen var det hyttetur! Planla maten, og spiste kjempebra og mager mat. Det er alkoholen det står på!

Mange nye treningstiltak denne uken:
På mandag fikk jeg nytt treningsprogram, skikkelig fettforbrenner-program! Gleder meg, er litt avhengi av at det ikke er så mange på treninga, kommer til å fly som en jojo!! Intensivt og masse intervaller, både kondisjon og styrke. Mest kondiosjon selvfølgelig. Kan igrunn scanne og vise dere den! kanskje noen vil prøve det ut.

Var på trenings-seminar/kurs i går + en heftig spinningtime, skikkelig lærerikt! Kan legge ut link til presentasjonen når den kommer. :)

I morgen skal jeg ta en tanita-test som analyserer mengden fett / vann / muskelmasse osv. du har i kroppen. Skal bli spennende. :) Får nesten scanne den også, så dere får se.

Se hva jeg fant! Den vakre Noka-modellen! ;P Hehe.

Noka-modellen


Q: Har du fast treningsplan?


Laksetaco + trening&kaloriinntak!

Publisert: 10.02.2011 @ 22:13 Kategori: Slanking Kommentarer: 7

Jeg hadde to venner på LakseTaco i går! Jummy! Ble ikke helt som oppskriften jeg postet her om dagen, men godt ble det!Hvordan? Fresa løk og puttet i tacokrydder. Skjærte laks i biter og kokte sammen på litt roligere varme til de var gjennomstekt. Det tar ikke lang tid :) Hadde salat til, og laget kesam med søt chilisaus i. Toppet med pittelitt salsa, og DATAA! Yummy!

To siste dagene har jeg skikkelig pushet meg på treningen både med puls og styrke! Begge dagene har jeg trent 40min spinning+styrketime/bodypump :) Bra kombo! Kikka masse på kroppen når den jobbet, og nå ser jeg forskjell! M O T I V A S J O N! :D

Innrak og trening siste 4 dager;

DAGSRAPPORTER KCAL SPIST TRIM KCAL
10.02.11 torsdag 1080 1170
09.02.11 onsdag 1142 910
08.02.11 tirsdag 1269 0
07.02.11 mandag 1127 0

Onsdag
Naturlig lett Youghurt
Noka Vaniljeshake
Kyllingsalat med balsamico
Grov tortilla med laks og søtchili-kesam

Torsdag
Noka Jordbærmilkshake
Salat med røkt skinke og vanlig dressing
Noka Beef nudler
YT Restitusjonsdrikk
Noka Kyllingnudler

I morra er det hyttetur og jeg gleder meg SKIKKELIG! :D Mat planen er egentlig ikke en plan, men tar med meg masse Nokamat og litt grønnsaker, og så spiser jeg litt av det de andre spiser.. Det kommer til å bli endel alkohol, så vi får se om det har utslag på mandagsveiingen! Wish me luck! :*

Bra dag, BRA uke, og blir en SUPER helg!
God slanke-helg til dere søte lesere :D

Jeg vil lese DIN slankeblogg, legg inn link eller en kort kommentar, så finner jeg deg!


Matinnkjøp, Middag & Meg som slankere ;D

Publisert: 08.02.2011 @ 22:50 Kategori: Slanking Kommentarer: 7

Matinnkjøp
See så mye digg! :) Fargerikt! YT'en er til etter trening i morra.. Hele 2,5 kg wokblanding, SALSA PÅ SPRUTFLASKE! Finnaly <3 SCAMPI <3 Laks! ;D


My favorite Noka Dinner <3
Beef nudles!Meg som slankere?
Dette er faktisk nå, jeg drar inn magen ALT JEG BARE MAKTER! ..se halsen da, trodde hodet mitt skulle S P R E N G E ! ! ! Tenk at jeg kommer til å bli slankere enn dette da, gleder meg såååånn! :D


Til helgen skal jeg på hyttetur.. 
Hva skal jeg finne på å ta med å spise mens de andre propper i seg?


Dagens matinntak & Laksetaco!

Publisert: 08.02.2011 @ 18:29 Kategori: Slanking Kommentarer: 3

Dagens matinntak:
Noka Jordbærmikshake
Salat med kylling, pasta & egg.
Noka Blåbærshake 
Noka Confect Bar
Noka Beef nudler med grønnsaker.
Kcal: 1269 ..  Helt OK! :)


Skal i butikken etterpå, her er min handleliste:
Skummet melk
Blomkål, vårløk, paprika, agurk, gulerot, kinakål, bønnespirer, sukkererter og minimais. 
Salma laks
Grovere hvetetortillas 
Fish Taco Spice Mix
Tomatsalsa 
Sursøt chilisaus
Kesam
Naturlig lett youghurt
Kokt skinke
Wokgrønnsaker + Kyllingilet

Skal prøve denne Taco laksen en av dagene! Ser syyykt godt ut! Tenker på å bytte laks med ørret, fordi det er magrere, men tenker på hva Grete Roede sa om variert kost, og at laksen inneholder mye sunt fett :) carinawaagehelstad.blogg.no ambefaler også denne :)

Taco laksBildet er lånt fra corebar.blogg.no - Samme sted man finner oppskriften.

Har du noen middagstips til dager man skal ha middagsgjester?


Nye slanke-bilder av kroppen uke 3 med Noka.

Publisert: 07.02.2011 @ 22:12 Kategori: Slanking Kommentarer: 2

      
 

Er ikke sikker på om jeg ser så stor forskjell nå heller jeg assa.. Litt, men det er ikke mye. Mest forskjell på ryggen, resten merker jeg ikke noe til. Eneste er en silkeskjorte, som nå passer igjen. Hele pølsa og navelen syntes i den, ikke nå lenger! :D Synd det er magen min som går sist, den jeg sliter mest med som du ser..

Blitt lite Noka-produkter i dag, burde egentlig kanskje planlegge litt mer, selvom jeg har bestemt meg for å ikke være så sykt konsentrert om maten, vet med erfaring med at jeg går fort lei hele greia da.. :/ Dårlig med trening i dag og, satt så lenge på jobb, hele dagen blir jo borte! :O

Dagens kost:
2 Naturlig lett Youghurt, 1 knekkebrød med litt lett syltetøy.
Skinkesalat med ca 30g. pastaskruer + 1 kokt egg. 
Meksikansk tomatsuppe + 1 kokt egg.
Noka nudler med masse grønnsaker og 1 rugsprø.
Kcal: 1127.

Lurer på å planlegge ukesinntaket mitt.. Blir litt hipp som happ noen ganger..
Har du ukesplaner på hva du skal spise?


Uke 3. 1,3kg. Og totalt 6kg! :)

Publisert: 07.02.2011 @ 08:38 Kategori: Ukesrapporter Kommentarer: 11

Det begynner å gå fremover nå :) Veldig morro! Skal vise frem litt av grafene mine, så man får sett resultatene!

 

STARTDATO:
24. jan 2011

STARTVEKT:
96.4

TRIVSELSVEKT:
79

VEKT NÅ:
90.4

Min vektkurve

RESULTAT:
Vekt:
-6 kg

Lang vei igjen, men start er det jo bare 10 kg igjen! :)


Skikkelig dårlig slanke-helg :(

Publisert: 06.02.2011 @ 21:31 Kategori: Slanking Kommentarer: 4

Ikke veldig imponert av meg selv. Selvom jeg i og forsei har motstått endel drittmat-fristelser. Alkoholen har igjen gjort det aller største utslaget! Blitt lite NOKA mat, var litt dårlig planlagt i helgen, nesten alt har skjedd på impuls, dro blant annet til en annen by osv..

Her er mitt inntak i helgen:

DAGSRAPPORTER KCAL SPIST KCAL TRIM
06.02.11 søndag 1206 0,0
05.02.11 lørdag 1770 0,0
04.02.11 fredag 1700 0,0

Dårlig med trening, men skal si deg jeg har gått uvanlig mye siste 2 døgna!

Fant et ca 2-3 år gammelt bilde, savner kroppen min slik den var! Ser ikke magen min så god her da, har en liten lubb, men syns ikke med riktige klær. Her er jeg vel ca. 82 kg. Nå er jeg ca. 91-92..

Var på restaurant med venner jeg ikke har sett på lenge i dag. Jeg spiste seiburgerburger med potetbåter i dag, toppa med 200kcal. Tot 600kcal. Da spiste jeg ikke opp toppen på det halvfine hamburgerbrødet.
Hva pleier du å bestille når du er ute å spiser? Hva er dine beste tips?


Fyllesmell! Igjen!

Publisert: 05.02.2011 @ 14:37 Kategori: Slanking Kommentarer: 2

SÅ JÆVLIG FINT at jeg poster en fylle-post her i bloggen da! HAHA! Mulig ass.. At jeg ikke lærte det forrige gang! MÅ spise før man drikker alkohol!! Spiste en noka confectbar etter jobb, det var det eneste. Tross alkoholen fikk jeg i meg 1700 kcal i går. Det er igrunn akseptabelt. Se fylleposten min her a, måtte bare slette inlegget! GODT jeg er anonym sier bare jeg!
Kaloriinntak & trening de to siste dagene!

Publisert: 04.02.2011 @ 00:43 Kategori: Slanking Kommentarer: 3
DAGSRAPPORTER KCAL SPIST TRIM KCAL
03.02.11 torsdag 1011 650
02.02.11 onsdag 1230 580
01.02.11 tirsdag 887 0,0

Kost Onsdag:
Noka Milkshake
Noka Confect bar
2 Ingers SuperRug skiver med reker og vita hjertego' majones. 
YT med banan
Trim: 15 min jogging + 5 min gange + 10min utfall med vektstang + 30 min Styrketime i sal.

Kost Torsdag:
Noka Milkshake
Rekesalat med bittelitt dressing
Noka Nudler ( Se inlegg under, namnam ) 
Noka Milkshake
Trim: 55 min Spinning, 3 pulsstopp.

VELDIG fornøyd!
Bestilt veiledningstime på Spenst så jeg vet jeg trener riktig for vektreduksjon. Nå trener jeg sånn grovt sett 60% kondisjon - 40% styrke, da prøver jeg å være gjennom alle de største muskelgruppene i kroppen. 

Hvordan trener du? Og hva er formålet for din trening? (sett 1. uke)


Enkel og god Noka middag ;D

Publisert: 03.02.2011 @ 18:34 Kategori: Slanking Kommentarer: 2

Tips! Putt yndlings grønnsakene dine i Noka nudlene, det er kjempegodt, og metter mer! Det er utrolig, jeg har vært på Noka i 2 og en halv uke, og nå kommer metthetsfølelsen skikkelig etter en Shake eller Nudel! Deilig! Barene blir jeg ikke like mett av, men god å ha med i veska.

See! Nam!

Gulerøtter, vårløk & blomkål :) Skjærer opp i hånden, klipper vårløken og bare putter oppi sammen med Noka Biffnudlene i kjelen <3 Enklere blir det ikke as. Fint når man har dååårlig tid, eller bare jæævlig sulten ;D Herlig! Og see, Shakene mine har fått seg hus ;P Hehe. 20kr pr. krukke @ Europris ;) De er såvidt litt forsmå for 1 eske, men det gør ikke noe. :)

Nå er det 60min spinning ;D Juhuu! Snakkeees ;D


Nye bilder av kroppen i dag!

Publisert: 01.02.2011 @ 22:23 Kategori: Slanking Kommentarer: 3

Ehh. Hva skal jeg si.. Det er ikke akkurat så mye forskjell.. Mye mer morro å se kroppen opp ned, ser mye slankere ut, haha.. Hadde litt mye energi her før i dag! :P


Nei, over fra spøk til alvor, SLIK ser kroppen min ut pr. i dag:

Se det siste bildet der.. Jeg kunne LURT noen da! Ser så gravid ut! Haha, tragikomisk..

Slik ser kosten min ut i dag:

Noka Milkshakes: 226
Skinke- og pastasalat: 209
Noka Confect bar: 213
Noka Nudler: 214
Confecta Kakaodrikk 25

Totalt 887 kcal. Litt lite, tror ikke det er så bra.. Får hive i meg en dobbel 0% youghurt, noe mer er nok ikke så bra så sent på kvelden.. :)

Jeg har stått på skøyter i 2,5 time i dag, regner dere slike ting som trening? Samme med å gå til og fra skolen/jobben?


hits