Forside Mat & Oppskrifter Trening Slanking & Blogg Ukesrapporter 2012 Ukesrapporter 2011 Min Metode

StyrkeWorkshop for jenter /m Hanne-Mari Nygård Iversen!

Publisert: 09.12.2012 @ 22:12 Kategori: Trening Søte kommentarer: 2

Ja, jeg er på alle de småkursene som er rundtom i byen. Jeg kan nok endel kosthold nå men man blir jo aldri utlært. Men med dette kurset så var halve delen lagt opp til styrketrening-teknikk på basisøvelser, noe jeg tror alle en gang ibladt kan få en til å rette på seg i i ny og ne. For min del så har jeg ikke brukt basisøvelsene på noe treningsprogram i seg selv. Skulle engang det, det er mya av disse basisøvelsene i treningsopplegget til RYP (Release your potential) til Tech Nutrition som jeg kjøpte en gang - både som hefte og som app. Antagligvis er mange av disse øvelsene på nye opplegget jeg får fra nye coachen min. Så det var fint å få litt påfyll, litt rettelser og litt ny inspirasjon og kunnskap. Hanne-Mari er fitnessutdøver og deltatt i 5 konkurranser. Hun er også min kollega, noe jeg er veldig stolt av - hun er jo tross alt et forbilde hun også! ;D NYDELIG dame som stråler som en sol!

Basisølelsene vi gikk igjennom:
- Knebøy
- Markløft
- Benkpress
- Chins
- Pullups
- Skulderpress

Chriss er med! ;D Stadig like læresugen som meg <3 Chriss med brillær og meg med turkis stripe i buksa på bildene:

  

  

   

   

    

         Tiden gikk aldfor fort!

2 Søtis-kommentarer

Postet av: slankerinna

Noe slikt skulle jeg også vært med på! Jeg kan INGENTING om styrketrening og kjenner jeg gruer meg for å starte på vektene alene,personelig trener blir for dyrt.Skikkelig kjipt at jeg ikke har noen som har peiling som kunne vært treningspartneren min.Du er heldig der som har flere du trener sammen med,blir ekstra motivasjon av det tenker jeg.
Dato: 11.12.2012 Tid: 00:58 URL: http://slankerinna.blogg.no

Postet av: July

Hei!! Du er en inspirasjon :) kunne du plis sendt meg eller lagt ut oppskriften på middagen av tomatisert torsk ?? Hadde vært kjempe :-)

Jolly277@hotmail.com
Dato: 11.12.2012 Tid: 02:55 URL:

Skriv en ny kommentar

hits