Forside Mat & Oppskrifter Trening Slanking & Blogg Ukesrapporter 2012 Ukesrapporter 2011 Min Metode

Her er min anamnese til PT!

Publisert: 25.11.2012 @ 12:08 Kategori: Trening Søte kommentarer: 12


Jeg sendte avgårde utfyllingen til PT på fredag. Den er dønn ærlig og ser slik ut! Gikk litt fort, er ikke så godt skrevet, men. ..for de som måtte ønske å lese det.

Treningsbakgrunn:

Begynte å trene jevnlig vinteren 2010. Da veide jeg rett under 100kg og skulle ned i vekt. Gikk ned 18 kg på et halvt år. Iløpet av min vektreduksjon fikk jeg mer og mer interressen for trening og sunt kosthold og har hold det + vekta siden. Det siste året har jeg hatt svært liten progresjon, tross mitt ønske om å bli sterkere og mer definert. 

Skader/smerter
Ingen skader. Kan få skulersmerter i ene skulderen ved enkelte øvelser - kan skyldes dårlig teknikk. (Typ. "franskpress"-bevegelser)

Mål med treningen:
Bli sterk
Bli definert
Over tid få et solid tankesett ang. trening/kosthold
(Etter en tid?) Komme i konkurranseform, men ikke stille. 

Pr. i dag har jeg nok ganske høy fettprosent. Jeg vil trene og spise meg fit og jeg skjønner at det kan ta litt tid. Jeg har sett andre utøvere være som meg og jeg ser at det kan gå ann! Kan jeg gå ned 18 kg på under et halv år så har jeg fullstednig tro på at jeg kan klare dette også, det betyr ganske mye for meg. Jeg er veldig interresert og det går ikke en dag uten at jeg går å tenker at jeg vil være "den BESTE versonen av meg".

Jeg har medlemsskap 2 steder:
- Stamina HOT
- Burn Fat Boot Camp

På Stamina er jeg mest på styrketimer (BodyPump, Styrke(bare 30 min) CX Works) Jeg trener også i studio med venner en gang iblandt, da blir det gjerne å varme opp og trene 2-3 muskelgrupper. Tar gjerne imot et treningsprogram, trener fint alene også - men foretrekker styrketimer og Boot Campen.

På Boot Campen driver vi anaerobisk styrketrening. Jeg blir utrolig glad om jeg kan beholde noe av styrketimene og Boot Campen! 

Dersom du ønsker kostholdsplan, vennligst fyll inn:
Mat du liker: Svært lite kresen
Mat du ikke liker: Svært lite kresen

Gi eksempel på ditt daglige kosthold:
Frokost: Havregrøt med kanel, sukrin og litt hjemmelaget nøttemusli + kanskje tagatosesyltetøy eller halv banan
Lunch: 1: Salatbar. Her har man utrolig mye: Egg, linser, kikerter, isberg, advokado, jalaoenos, skinke, cottage cheese, fetaost, tomat, blomkål med mer. Noen ganger så blander jeg dette med dagens varmlunch hvis det er noe sunt - f.eks tomatisert torsk, kyllingfilet eller andre magre kjøttyper. 2: eller suppe + rugsprø m smør
Mellommåltid: Bar, 2 rugsprø med magert pålegg eller Noka produkter
Treningsdager: Proteinshake eller bar
Middag: Stort sett rene kjøttprodukter med salat eller grønnsaker. Kanskje en mindre mengre komplekse karbohydrater til. Glad i krydder og sterk mat. 
Kveld: Jeg teller kalorier så det blir det som er igjen. Kan bli mer av middagen eller noe søtt og lett. Eller ei speltlompe eller to med pålegg. 

Dette er gjennomsnittsdagen. Jeg tror å håper at jeg spiser sunt, det er mengden det ofte står på. Jeg er i utgangspunget (eller var) en overspiser og har en enorm apetitt. De dagene ukene/dagene jeg ikke teller kalorier tar det helt av, det er ikke bunn i meg. Dette er absolutt min størte fallgruve. Jeg inntar omlag 1300-1400 kalorier om dagen og mer på treningsdager. Det er muligens litt lite? Slanking og vektreduksjon er det eneste jeg kan, i min vektreduksjon slanket jeg meg uavhengig om det gikk utover fett eller muskelmasse. Etter det introduserte jeg kroppen for sunt fett igjen og prøvde/prøver jeg å spise og trene og er og bunn og grunn totally comfused. Der kommer du inn og jeg er utrolig glad for det! 

Nå vil jeg ut av forvirringene og få veiledning over tid slik at jeg kan få et solid tankesett og være den spreke treningsdamen jeg VIL være.

GLEDER MEG!
____________________

Ha en fin sødag søtisær!
Nytt innlegg fra helgen kommer 16:00 ;)

12 Søtis-kommentarer

Postet av: Tina

spennende! Hadde vært moro å få litt god veilednig synes jeg selv :)
Dato: 25.11.2012 Tid: 12:10 URL: http://fruberger.blogg.no/

Postet av: Helene

Tina: Ja, det blir kjempespennende! ;D Gleder meg. Håper å få litt raskere resultater nå, over et år uten særlig progresjon er ikke så motiverende, hehe :) Kanskje det er en idè for flere? Det koster ikke en formue. :)
Dato: 25.11.2012 Tid: 12:15 URL: http://slankmegflat.blogg.no/

Postet av: Tina

Nei det skjønner jeg.. Greit å kunne se resultater når man trener og har et sunt kosthold. Håper du blir fornøyd :) Har faktisk vurdert det, får se om det blir noe etterhvert ;)
Dato: 25.11.2012 Tid: 12:27 URL: http://fruberger.blogg.no/

Postet av: chunkychicken

Det blir spennende! Jeg har også et ønske om å få en PT. En som kan jobbe tett med meg og ikke bare en som veileder meg en time her og en time der. :)
Dato: 25.11.2012 Tid: 14:55 URL: http://chunkychicken.blogg.no

Postet av: Kamilla K

Lykke til med fremgang, kunnskap og alt som hører med!
Dato: 25.11.2012 Tid: 18:20 URL: http://kamillak.com

Postet av: Helene

Kamilla K: Tusen takk! :)
Dato: 25.11.2012 Tid: 19:25 URL: http://slankmegflat.blogg.no/

Postet av: Helene

chunkychicken: Nei, oppfølgingstimene på treningssenterne er no annet altså! Selvom de er fine de også, men der er ikke kostholdsveiledning med. Det som er så viktig for resultatene dine! Gleder meg veldig :)
Dato: 25.11.2012 Tid: 19:36 URL: http://slankmegflat.blogg.no/

Postet av: Helene

Tina: Takk for det :) Holder dere oppdatert så kan du jo se om det er noe for deg også en dag :) :) Ha en fin kveld!
Dato: 25.11.2012 Tid: 19:37 URL: http://slankmegflat.blogg.no/

Postet av: Louise

Kjempespennende! :D
Dato: 25.11.2012 Tid: 19:57 URL: http://www.treningsmotivator.blogg.no

Postet av: Helene

Louise: Ja, veldig!! Gleder meg virkelig! Bare å holde seg i gode vaner i den litt vanskligere julemåneden, så blir det bra! :D
Dato: 25.11.2012 Tid: 20:15 URL: http://slankmegflat.blogg.no/

Postet av: kristin

DU ER SÅ SYKT INSPIRERENDE!! DIGGER DEG! At du klarte å gå hele veien, at du begynte der du begynte - og kom deg helt ned! DIGGER DEG! :-D

- jente 17
Dato: 06.12.2012 Tid: 20:38 URL:

Postet av: Helene

kristin: ÅÅå, tusen takk, det varmer å høre! Takk for fine ord, det føles braa å kunne være til inspirasjon for andre <3 ;D
Dato: 08.12.2012 Tid: 16:06 URL: http://slankmegflat.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits