Forside Mat & Oppskrifter Trening Slanking & Blogg Ukesrapporter 2012 Ukesrapporter 2011 Min Metode

Fyllesmell! Igjen!

Publisert: 05.02.2011 @ 14:37 Kategori: Slanking Søte kommentarer: 2

SÅ JÆVLIG FINT at jeg poster en fylle-post her i bloggen da! HAHA! Mulig ass.. At jeg ikke lærte det forrige gang! MÅ spise før man drikker alkohol!! Spiste en noka confectbar etter jobb, det var det eneste. Tross alkoholen fikk jeg i meg 1700 kcal i går. Det er igrunn akseptabelt. Se fylleposten min her a, måtte bare slette inlegget! GODT jeg er anonym sier bare jeg!2 Søtis-kommentarer

Postet av: mona

Hehe:) Men blir du ikke dårlig når du bare har spist Nokia produkter og tar deg en fest? Hvordan er det dagen derpå da? Jeg får kjempelyst på usunn mat når jeg har vært på fest dagen før. Frister ikke så veldig med en Nokashake da:)Nå skal jeg ikke feste på 3 uker for skal ned helst 3 4 kg til da. Da skal jeg til København:) Den helgen jeg skal dit får Noka være Noka.Da skal jeg kose meg med god mat og drikke:)Så får jeg være flink igjen etter den helga. Lykke til denne uka som kommer:)Morro å følge med deg:)
Dato: 06.02.2011 Tid: 19:14 URL:

Postet av: Slank Meg Flat

Hei Mona :)

Dårlig blir jeg uansett. Bare drikke helt VILT mye vann både før man legger seg og når man våkner, så er det ikke like ille. Ja, blir supersugen på drittmat, men må bare beherske seg!! Satt i går med venner som spiste fyllemat på mcDonalds. Ikke så kult, men.. Fristelser kommer man å møte på maaange ganger, så er jo bare å finne ut hvordan man kan takle dem best mulig :)

Syndet litt i dag, spiste burger og potetbåter. Valgte et bedre alternativ da, hjemmelaga seikaker istede for den fete beefburgeren. :)
Dato: 06.02.2011 Tid: 20:10 URL: http://www.slankmegflat.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits